6 mesos

PURÉ DE VERDURES, CARN BLANCA, LLET DE CONTINUACIÓN (NUMERO 2)

Es prepararà amb:

  • Una patata petita (100 gr.)
  • Una pastanaga petita o mitjana (50 gr.)
  • 2 o 3 mongetes tendres.

Cal rentar bé la verdura, es bullirà tot durant 20 o 30 minuts, amb poca aigua o al vapor, NO S'HI POSARÀ SAL. Es passarà tot per la trituradora per formar un puré i s'afegirà una cullerada de postres d'oli d'oliva cru, s'oferirà preferentment al migdia.

Si tolera bé el puré vegetal, a la setmana afegirem 20-30 gr. de pollastre bullit o a la planxa i ho triturarem tot junt. S'anirà augmentant la quantitat de puré depenent de la gana del nen.

 

NO PREPARAR AMB NAPS, COLS, ESPINACS, CARXOFA, ESPÀRREGS I COLIFLOR FINS A L'ANY PERQUÈ PODEN PRODUIR FLATULÈNCIES.

Nen

Consorci Sanitari de lĺAnoia
Av. Catalunya, 11 Ě 08700 Ě Igualada Ě Barcelona Ě T. 938 075 500
   Declaraciˇ Luxemburgo   AccÚs a la intranet   Nou Codi tipus   Acreditaciˇ ISO farmÓcia   TOP 20 2016 2   Xarxa Catalana d\'Hospitals Sense Fum
Data ˙ltima actualitzaciˇ: 20/06/2018