Hist˛ria

Podem considerar el nostre hospital, juntament amb la Basílica de Santa Maria i el Consell municipal, la institució més antiga de la nostra ciutat i és, alhora, un dels hospitals més antics de Catalunya.

Reconstruir-ne la història oblidada ha estat un tema pendent i una falta de reconeixement a tots els conciutadans que han restat en un anonimat injust i que, amb la seva dedicació i aportacions, han mantingut viu el nostre hospital: hospitalers, administradors, acaptadors, donats, prohoms i, en el darrer segle, metges, carmelites, franciscans, infermeres, personal sanitari, administratiu... tots ells, amb els seus encerts i desencerts, donen contingut a la seva història.

premi medicina

Aquesta és la presentació del llibre Història de l'Hospital d'Igualada. Pobresa, salut i sanitat s. XIII-XXI, del Dr. Ferran García i Díez i que recull fidelment la història del nostre Hospital.

Si esteu interessats en aquest llibre, dirigir-vos a Direcció de l'Hospital.

Consorci Sanitari de lĺAnoia
Av. Catalunya, 11 Ě 08700 Ě Igualada Ě Barcelona Ě T. 938 075 500
   Declaraciˇ Luxemburgo   AccÚs a la intranet   Nou Codi tipus   Acreditaciˇ ISO farmÓcia   TOP 20 2016 2   Xarxa Catalana d\'Hospitals Sense Fum
Data ˙ltima actualitzaciˇ: 18/05/2018