El Consorci de Salut i Social de Catalunya premia a l’Hospital d’Igualada en la segona edició dels premis CSC /ARQ

Els premis en benchmarking CSC/ARQ, reconeixen el rendiment i la qualitat a hospitals bàsics, de referència i d'alta tecnologia de Catalunya. 

El passat dijous 8 de juny es van lliurar, a Barcelona, els premis Benchmark Sanitari 3.0 als hospitals de referència i als hospitals d'alta de tecnologia de Catalunya que participen en la xarxa d'hospitals associats del projecte ARQ.

El projecte CSC/ARQ examina l'anàlisi del rendiment i la qualitat que busca superar la limitació actual de les fonts d'informació i permetre que els centres que hi formin part puguin compartir quelcom més que dades i resultats.

Així, es van repartir diversos premis en tres categories de centres: a hospitals d'alta tecnologia, a hospitals bàsics i a hospitals de referència que és on es troba classificat l'Hospital d'Igualada. Es van donar els premis a l'excel·lència mèdica i a l'excel·lència quirúrgica. Aquest últim és el que van concedir al centre igualadí.

Premis CHSC 2017
Premis CSC
Premis CSC

D'altra banda, es van entregar diplomes als dos hospitals bàsics, de referència i d'alta tecnologia que havien obtingut els millors resultats en cadascun dels indicadors analitzats. Així, el mateix centre de la capital de l'Anoia va rebre els diplomes de benchmark en l'indicador de cirurgia major ambulatòria i en l'indicador de mortalitat.
 

Consorci Sanitari de l’Anoia
Av. Catalunya, 11 · 08700 · Igualada · Barcelona · T. 938 075 500
   Declaració Luxemburgo   Accés a la intranet   Nou Codi tipus   Acreditació ISO farmàcia   TOP 20 2016 2   Xarxa Catalana d\'Hospitals Sense Fum
Data última actualització: 20/04/2018