Participació en el Congrés Europeu de Cirurgia d'Espatlla i Colze

El passat dia 13 al 16 de setembre el Dr. Joan Miquel Noguera va participar en el Congrés Europeu de Cirurgia d'Espatlla i Colze a Berlín. 

Amb la presència de més de 1.500 participants d'arreu del món el Dr. Noguera va presentar un treball en forma de comunicació oral. El treball es titula "Com presentem els treballs els cirurgians d'espatlla" i analitza el temps emprat per a la comunicació dels treballs científics a tres congressos rellevants d'aquesta especialitat. 

Joan Miquel Noguera

Entre els resultats destacats es va obervar que un terç dels presentadors dedicaven el temps proposat per l'organització del congrés i que, de forma genèrica, els presentadors dedicaven temps similars a la introducció de l'estudi, a la secció de metodologoia. A més, la inclusió del suport d'imatges en vídeo a les presentacions sembla predisposar a sobrepassar el temps atorgat per l'organització. 

Val a dir que per altra banda, recentment la Unitat d'Espatlla de l'Hospital d'Igualada ha publicar un parell de treballs científics a revistes indexades. 

Us National Library of Medicine. National Insitutes of Heath

 

Consorci Sanitari de l’Anoia
Av. Catalunya, 11 · 08700 · Igualada · Barcelona · T. 938 075 500
   Declaració Luxemburgo   Accés a la intranet   Nou Codi tipus   Acreditació ISO farmàcia   TOP 20 2016 2   Xarxa Catalana d\'Hospitals Sense Fum
Data última actualització: 20/06/2018