Escola Internacional d'Endosc˛pia Ginecol˛gica

La EIDEG es va fundà l´any 2006, amb una marcada vocació docent, per un grup de professionals amb àmplia experiència en laparoscòpia i representants de tres centres hospitalaris diferents: Hospital Mútua de Terrassa (Dr. A. Pessarrodona), Hospital d´Igualada (Dr. P. Brescó) i Hospital Clínic de Barcelona (Dr. F. Carmona).

En aquests cursos pretenem ajudar a la formació tant del professional que s´inicia com el qui vol perfeccionar els seus coneixements en cirurgia laparoscòpica. Els cursos estan organitzats en format intensiu, de matí i tarda, i són de dos tipus: Cursos teoricopràctics de dos dies i mig de durada, amb presència dels cursillistes en el quiròan i amb sessions d´entrenament en el quiròfan de cirurgia experimental (limitats a 6 persones), i Cursos teoricopràctics de tres dies de durada amb retransmissó en directe des de diferents hospitals, i amb sessions d´entrenament en pelvitrainer (limitats a 16 persones).


Els cursos es desenvoluparn en alguna de les dues seus de la EIDEG : Hospital d´Igualada (cursos de 16 persones) o Hospital Clínic (cursos de 6 persones).

Consorci Sanitari de lĺAnoia
Av. Catalunya, 11 Ě 08700 Ě Igualada Ě Barcelona Ě T. 938 075 500
   Declaraciˇ Luxemburgo   AccÚs a la intranet   Nou Codi tipus   Acreditaciˇ ISO farmÓcia   TOP 20 2016 2   Xarxa Catalana d\'Hospitals Sense Fum
Data ˙ltima actualitzaciˇ: 23/02/2018