Convocat˛ria Cap del Servei de Pediatria

Institució sanitària de la província de Barcelona amb activitat concertada amb el Servei Català de la Salut precisa incorporar un/a: 

CAP DEL SERVEI DE PEDIATRIA

 

En dependència del Director Assistencial de l'entitat, el/la Cap del Servei de Pediatria serà el/la responsable de planificar, dirigir, coordinar i avaluar les activitats assistencials que depenen del seu servei.

Els/Les candidats/es hauran de complir els requisits de llicenciat/da en Medicina i Cirurgia, disposar del títol d'especialista en Pediatria (Via MIR) i tenir experiència professional acreditada com a especialista en Pediatria i en la direcció i gestió d'equips humans un mínim de 3 a 5 anys.

Es valorarà:     

  • Tenir el títol de doctorat i disposar de formació contínua complementària  especialitzada i de gestió.
  • Capacitat organitzativa i de lideratge.
  • Capacitat docent.
  • Coneixements de la llengua catalana, tant oral com escrita, adequat a les funcions.

 

S'ofereix: Contracte laboral amb dedicació completa, carrera professional, docència i formació.

Quedarà exclosa del procés la candidatura que no aporti certificació negativa del Registre Central de Delinqüents Sexuals.

Les dades dels/les candidats/es seran tractades d'acord amb la Llei 15/1999, de Protecció de dades de caràcter personal.

Candidats/es interessats/des: Enviar CV a rrhh@csa.cat indicant referència Cap Servei Pediatria. Data límit de presentació candidatures 19 d'octubre de 2017

Consorci Sanitari de lĺAnoia
Av. Catalunya, 11 Ě 08700 Ě Igualada Ě Barcelona Ě T. 938 075 500
   Declaraciˇ Luxemburgo   AccÚs a la intranet   Nou Codi tipus   Acreditaciˇ ISO farmÓcia   TOP 20 2016 2   Xarxa Catalana d\'Hospitals Sense Fum
Data ˙ltima actualitzaciˇ: 21/11/2017