Qui som?

El Consorci Sanitari de l'Anoia ha apostat, des de fa temps, pel desenvolupament decidit de tota mena d'instruments i activitats que permetin aproximar-nos a la ciutadania, fomentant l'intercanvi d'informació i d'opinió. No creiem que hi hagi cap altra manera més eficaç d'enriquir el coneixement i les possibilitats d'adaptació d'aquesta entitat, concebuda com un servei públic de primera línia.

Aquesta web, és una fita en aquest itinerari. Sintetitza i culmina la nostra aspiració d'estar a INTERNET i disposar d'un instrument telemàtic que ens permet arribar a tot el món.

És un exercici, a més a més, de transparència; alineat amb els criteris dels nostres governants i els nostres propis i de mostrar-nos com som i què fem.

A les nostres pàgines hi trobareu informació diversa; des de la millor manera d'utilitzar els nostres serveis o conèixer els professionals del nostre centre, fins a la possibilitat de reflectir-hi la vostra opinió.

És important destacar que la nostra entitat consta de quatre línies assistencials. L'Atenció Primària, l'Especialitzada o Hospitalària, la Sociosanitària i Atenció a la Dependència i la de Salut Mental. En tots aquests apartats trobareu informació més detallada, si hi cap, en cadascuna d'aquestes línies.

Per entendre millor com és la nostra web, podeu consultar www.csa.cat

Finalment dir-vos que hem concebut la nostra web com un instrument dinàmic, actualitzat, on es pot fer el seguiment dels esdeveniments de la nostra entitat, proveint consells de salut i facilitadora d'accés al nostre centre.

Tanmateix, esperem els vostres suggeriments per millorar, no solament aquesta web, sinó com fem les coses.

Al menú esquerre teniu els apartats més importants que ens descriuen, tal com dèiem, com som i què fem.

Consorci Sanitari de lĺAnoia
Av. Catalunya, 11 Ě 08700 Ě Igualada Ě Barcelona Ě T. 938 075 500
   Declaraciˇ Luxemburgo   AccÚs a la intranet   Nou Codi tipus   Acreditaciˇ ISO farmÓcia   TOP 20 2016 2   Xarxa Catalana d\'Hospitals Sense Fum
Data ˙ltima actualitzaciˇ: 15/11/2018