El Consorci Sanitari de l’Anoia rep els nous residents de medicina i d’infermeria que es formaran al seu centre.

El passat 28 de maig, el Consorci Sanitari de l'Anoia va donar la benvinguda als 14 nous professionals de la salut que han triat aquesta institució per a la seva formació com a especialistes. Es tracta de futurs/res metges/esses especialistes en  Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu (1),  Ginecologia i Obstetrícia (1), Medicina Interna (1) Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (1) i Medicina d'Atenció Familiar i Comunitària (5);  i de futurs/res infermer/res especialistes en gineco-obstetrícia (1), geriatria (2) i Atenció Familiar i Comunitària (2).

El CSA és l'únic centre de Catalunya que compte amb unitat docent multiprofessional de geriatria i aquest any, per primera vegada ja van acabar dues infermeres d'infermeria geriàtrica.

La formació de medicina  i d'infermeria en Atenció Familiar i Comunitària es coordina des de la Unitat Docent de la Catalunya Central de l'ICS i es realitza conjuntament amb els centres d'Atenció Primària de Santa Margarita de Montbui i Igualada Urbà.

La benvinguda la va realitzar el gerent del Consorci Sanitari de l'Anoia (CSA), Dr. Ferran Garcia i va explicar com estan organitzats els diferents itineraris formatius el Dr. Joan Carles Mateu, cap d'estudis del CSA.

 

Consorci Sanitari de l’Anoia
Av. Catalunya, 11 · 08700 · Igualada · Barcelona · T. 938 075 500
   Declaració Luxemburgo   Accés a la intranet   Nou Codi tipus   Acreditació ISO farmàcia   TOP 20 2016 2   Xarxa Catalana d\'Hospitals Sense Fum
Data última actualització: 15/11/2018