L'AECC organitza teràpies grupals a l'Hospital d'Igualada per a pacients oncològics i famliars

Actualment està actiu un taller de Creixement Post-traumàtic on participen dones amb càncer de mama i cèrvix.

L'AECC-Catalunya contra el Càncer ha organitzat una sèrie de teràpies grupals a l'Hospital de Igualada per ajudar a fer front a la malaltia tant als pacients com als seus familiars. Es tracta d'un programa que es va posar en marxa ara fa un any i del que s'han celebrat ja tres taller de 8 sessions amb la participació d'unes 25 persones: “Afrontar el dol”, “MoltxViure” i “Creixement Post-traumàtic”.

El taller de Creixement Post-traumàtic encara està en marxa fins el 4 d'agost, desprésd e dos mesos de treball setmanal, i participen dones amb càncer de mama i cèrvix que comparteixen els seus testimonis sobre el procés de la malaltia en l'àmbit personal, familiar i laboral. A partir del mes de setembre es posaran en marxa nous tallers amb diferents temàtiques. 

 

Sobre l'AECC

 

L'AECC és una entitat social d'àmbit nacional i privada, sense ànim de lucre i declarada d'utilitat pública. Té representació en més de 2.000 localitats, suma més de 18.000 voluntaris actius amb el propòsit de lluitar contra el càncer en totes les seves modalitats i més de 200.000 socis.

El treball de l'AECC es desenvolupa sota una filosofia de col·laboració i suport mutu amb les autoritats sanitàries, les institucions científiques i aquelles altres entitats que persegueixen una finalitat anàloga a la de l'Associació. Tot sota els principis d'ajuda, unitat, transparència, professionalitat, independència i dinamisme.

L'AECC de Barcelona, ​​amb seu a la Gran Via de l'Hospitalet, 199-203 (2a. Planta, Accés C) de l'Hospitalet del Llobregat - Barcelona, ​​gestiona els seus propis recursos destinats a programes i ajudes que destinen íntegrament al seu àmbit d'actuació. L'AECC de Barcelona és present actualment en més de 90 municipis de la província.

Els objectius principals de l'AECC -  Catalunya Contra el Càncer són: el suport al malalt de càncer i la seva família; la prevenció del càncer i la promoció de la salut; el foment de la recerca oncològica de qualitat i propera al pacient; aquesta missió és possible gràcies als programes de voluntariat; i la mobilització social i de recursos i la sostenibilitat econòmica de l'entitat.

 

Recordem que el passat dia cinc de juliol es va inaugurar a Igualada (Rambla Nova) una nova oficina que dóna servei a tota la Comarca de l'Anoia.

 

Foto acte AECC 2
Foto acte AECC 3

Foto acte AECC 1

Fotos del petit acte de reconeixement i del dibuix que van elaborar les pròpies pacients.

Consorci Sanitari de l’Anoia
Av. Catalunya, 11 · 08700 · Igualada · Barcelona · T. 938 075 500
   Declaració Luxemburgo   Accés a la intranet   Nou Codi tipus   Acreditació ISO farmàcia   TOP 20 2016 2   Xarxa Catalana d\'Hospitals Sense Fum
Data última actualització: 19/10/2018