XVII CONGRÉS CATALÀ DE SINOLOGIA I PATOLOGIA MAMÀRIA

Intensiu de Sinologia i Patologia Mamària - XXV edició

Sinologia i Patologia Mamària - XXXII edició

Infermeria en Sinologia - XIX edició

Benvolguts/des companys/es,

Enguany la Unitat Funcional de Mama de l'Hopsital d'Igualada  organitza la XVII edició del Congrés Català de Sinologia i Patologia Mamària, que tindrà lloc a Igualada els propers 6,7 i 8 de juny de 2018.

L'objectiu és donar formació als especialistes que s'inicien en la sinologia i oferir un espai de trobada i formació continuada per als professionals que ja tracten aquesta patologia.

La freqüent consulta mèdica sobre patologia mamària i l'entusiasme per la docència i la sinologia, ens ha portat a organitzar aquestes Jornades al nostre Hospital. Per tal de poder  continuar oferint coneixements pel diagnòstic i maneig de la patologia mamària i continuar encomanant aquesta passió a la resta de professionals.

El Congrés consta del Curs intensiu de Sinologia i Patologia Mamària els dies 6 i 7 de juny i la Reunió de Sinologia i Patologia Mamària que juntament amb la Reunió anual d'infermeria en Sinologia es celebrarà el dia 8 de juny.

Amb la confiança de comptar amb la vostra participació, esperem que el desenvolupament del Congrés, amb el Curs Intensiu Formatiu i les Reunions de Sinologia, sigui instructiu, profitós i continu sent un referent anual per als especialistes en formació, pel que s'inicien en aquesta patologia i per tots els Sinòlegs.

Us esperem a Igualada!


 

Consorci Sanitari de l’Anoia
Av. Catalunya, 11 · 08700 · Igualada · Barcelona · T. 938 075 500
   Declaració Luxemburgo   Accés a la intranet   Nou Codi tipus   Acreditació ISO farmàcia   TOP 20 2016 2   Xarxa Catalana d\'Hospitals Sense Fum
Data última actualització: 12/12/2018