Com és la nostra web?

El propòsit d'aquesta web és presentar públicament qui som, quins serveis oferim, com són els nostres professionals... En definitiva, donar-nos a conèixer amb la major transparència i proximitat possible de cara als ciutadans i vetllant per la seva salut, oferint serveis i promocionant hàbits saludables.

Igualment, ens estem obrint al món de les xarxes socials per ser, si cap més, més accessibles i propers.  

El Consorci Sanitari de l'Anoia és una organització de Salut que abasta quatre línies assistencials: l'Atenció Primària, l'Atenció especialitzada o hospitalària, l'Atenció Sociosanitària i Dependència i l'Atenció a la Salut Mental i addiccions.

Fletxa
És per això que la nostra web estan identificades aquestes quatre línies en quatre colors diferents. S'hi pot accedir mitjançant els grans banners situats a l'esquerra o bé a la pestanya superior “Línies assistencials". A continuació d'aquesta pestanya, es despleguen tres pestanyes més: Informació al ciutadà, Informació corporativa i l'espai dels Professionals.

Fletxa
La pàgina principal, www.csa.cat és la corporativa; la general, on es pot trobar la informació del nostre Consorci. En aquesta plana principal també podem trobar la informació bàsica sobre com arribar al nostre centre i un formulari de contacte amb nosaltres on tothom pot enviar-nos un missatge (sol·licituds d'informació, gestió de tràmits...).

Fletxa
A la part central de la web es publiquen les notícies o activitats relacionades amb nosaltres o temes sobre la salut que poden ser d'interès per a la ciutadania.
A la part dreta es poden trobar un seguit d'accessos directes que fa més fàcil la recerca pel que fa a temes concrets. Sota d'aquesta “capseta” es pot trobar l'agenda d'activitats.

Fletxa
Disposem d'un programa a la ràdio sobre promoció de la salut en el que es pot accedir directament amb un banner “Escola'ns a la Ràdio”. Aquí es poden escoltar els programes que hem fet. Sota d'aquest, el formulari de subscripció al nostre butlletí per estar informat mensualment de les nostres activitats.

Boles privada
Igualment, promocionem la nostra activitat privada mitjançant un banner específic “CSA Serveis privats”.

 • Informació al Ciutadà
  L'apartat d'Informació al ciutadà ofereix els telèfons, horaris i accessos al nostres centres, informació sobre els Drets i Deures, voluntats anticipades, formulari per a suggeriments i reclamacions, com accedir a la Història Clínica, el programa de visites escolars, informació sobre la confidencialitat de les dades, etc.
 • Informació corporativa
  A informació corporativa trobarem qui és el nostre òrgan de govern, l'estructura organitzativa, estatuts, la política de comunicació, memòries, indicadors de qualitat, les institucions amb les que estem vinculats i la política de Responsabilitat Social Corporativa, així com els resultats.

 • Professionals
  L'apartat de professionals conté un formulari per poder introduir el currículum de qui estigui interessat en treballar amb nosaltres, l'agenda d'activitat, la docència i recerca que fem (apartat indispensable i molt important per als residents que vulguin accedir a places de MIR, LLIR, FIR...), també informació sobre la nostra biblioteca, els comitès i comissions que tenim, les publicacions dels nostres professionals i informació sobre l'Escola Internacional d'Endoscòpia Ginecològica que te la seu al nostre Hospital.

 • L'Atenció Primària
  En aquesta web es pot demanar hora directament al metge o infermera del nostre CAP, quins són els nostres serveis i l'equip humà que el forma, telèfon i com arribar al CAP i també un formulari de contacte. Igualment trobem accessos directes, informació de com visitar-se, consells de salut, programes específics i l'agenda informativa.

 • Salut Mental
  Són quatre els centres que desenvolupem tota l'activitat de la Salut Mental i l'Atenció a les Addiccions, el Centre de Salut Mental d'adults, el Centre de Dia de Salut Mental, el centre d'Atenció a les Addiccions i el Centre de Salut Mental Infantojuvenil, aquest últim gestionat per les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Martorell. Destaca els programes d'activitats diversos com el Workshop o la revista Espiral, una revista on-line elaborada pels usuaris del Centre de Dia de Salut Mental.

CSA


Des de qualsevol d'aquestes quatre pàgines de les nostres línies assistencials, pot tornar a la web general del CSA clicant sobre el logotip del CSA “Anar a...” i que està situat al costat dret del cercador de paraules.

Us donem la benvinguda, doncs, i feliç navegació!

www.csa.cat

Per a més informació cliqueu el mapa web

 

 

Consorci Sanitari de l’Anoia
Av. Catalunya, 11 · 08700 · Igualada · Barcelona · T. 938 075 500
   Declaració Luxemburgo   Accés a la intranet   Nou Codi tipus   Acreditació ISO farmàcia   TOP 20 2016 2   Xarxa Catalana d\'Hospitals Sense Fum
Data última actualització: 15/11/2018