Amb la teva col·laboració millorem l’Hospital de dia Oncològic!

El març del 2022 el Consorci Sanitari de l'Anoia va posar en marxa una campanya de mecenatge per reformar l'Hospital de dia Oncològic de l'Hospital Universitari d'Igualada, un projecte per convertir aquesta àrea en un espai més còmode i acollidor per als prop de 250 pacients que hi fan tractaments cada any i els seus familiars. 

A dia d'avui ja hem recaptat més de 45.000 euros a través de la campanya de mecenatge, amb la col·laboració d’empreses, associacions, voluntariat, institucions i persones a títol individual. Gràcies a aquests donatius, sumats a les herències del senyor Emili Bosch i la senyora Àngels Segura, el nou Hospital de Dia Oncològic ja és una realitat! 

Però seguim sumant! La campanya de mecenatge continua oberta per seguir millorant l’àrea oncològica.

Fes el donatiu!

 • Com és la nova àrea?

  Més confort i més intimitat

  - Hem separat la sala de tractaments de l'espai de consultes per donar més privacitat als pacients

  - Hem renovat les butaques oncològiques, on es duen a terme els tractaments, que són en forma de càpsula, on el pacient està menys exposat i, a més, guanya en comoditat

  - S'obre un pati exterior que facilita la il·luminació natural i amb vegetació per crear un entorn més amable

  - Els tons càlids i la fusta als paviments creen un ambient més càlid

  - Els usuaris tenen endolls individuals, punts de recolzament pels dispositius mòbils i tauletes, així com una il·luminació per facilitar la lectura.

 • Una atenció assistencial més eficient

  La reforma també ha contemplat la millora de l'atenció assistencial:

  - S’ha creat una central d'infermeria oberta i en contacte amb la sala de tractaments, facilitant un tracte més directe.

  - S’ha fet un passadís per on els professionals i altres usuaris poden circular sense comprometre la intimitat dels pacients que realitzen tractaments, i que permet el pas eficient de cadires de rodes i llits.

Seguim sumant: fes el donatiu!

Les persones, empreses i entitats que vulguin posar el seu granet de sorra, poden fer una aportació econòmica mitjançant transferència bancària o targeta.

Cada aportació, des de la més petita fins a la més gran, és important per aconseguir una zona de tractaments més amable i humana per als pacients. Gràcies per la teva col·laboració!

TRANSFARÈNCIA BANCÀRIA

Pots fer una aportació econòmica mitjançant transferència al número de compte:

ES 23 0182 3114 3102 0153 9597

Indicant el concepte: LLUITA

TARGETA BANCÀRIA

Pots fer una aportació econòmica mitjançant targeta bancària omplint el següent formulari:

Formulari donació


#ÉSLANOSTRALLUITA, també a les xarxes socials

Perquè volem que la nostra lluita arribi a tothom, llancem el hashtag #éslanostralluita a les xarxes socials. Ajuda'ns a difondre el projecte!

 • Compartir a Facebook
 • Compartir a Twitter