Amb la teva col·laboració millorem l’Hospital de dia Oncològic!

Posem en marxa una campanya de mecenatge per reformar l'Hospital de dia Oncològic de l'Hospital Universitari d'Igualada, un projecte que convertirà aquesta àrea en un espai més còmode i acollidor per als pacients i els seus familiars. L'objectiu és que els malalts de càncer, que han de passar llargues estones fent tractaments, tinguin la intimitat i el confort que necessiten, sense oblidar el compliment dels estàndards hospitalaris.

Cada any s'atenen més de 250 pacients oncològics en aquest Hospital de dia, on es duen a terme tractaments com ara la quimioteràpia.

Fes el donatiu!

 • Més confort i més intimitat

  - Separem la sala de tractaments de l'espai de consultes per donar més privacitat als pacients

  - Renovem les butaques oncològiques, on es duen a terme els tractaments, que seran en forma de càpsula, on el pacient estarà menys exposat i, a més, guanyarà en comoditat

  - S'obre un pati interior que facilita la il·luminació natural i amb vegetació per crear un entorn més amable

  - Els tons càlids i la fusta als paviments crea un ambient més càlid

  - Els usuaris tindran endolls individuals, punts de recolzament pels dispositius mòbils i tauletes, així com una il·luminació per facilitar la lectura.

 • Una atenció assistencial més eficient

  La reforma també contempla la millora de l'atenció assistencial:

  - Es crea una central d'infermeria oberta i en contacte amb la sala de tractaments, facilitant un tracte més directe.

  - També es projecta un passadís per on els professionals i altres usuaris poden circular sense comprometre la intimitat dels pacients que realitzen tractaments, i que permet el pas eficient de cadires de rodes i llits.

Fes el donatiu!

Les persones, empreses i entitats que vulguin posar el seu granet de sorra, poden fer una aportació econòmica mitjançant transferència bancària o targeta.

Cada aportació, des de la més petita fins a la més gran, és important per aconseguir una zona de tractaments més amable i humana per als pacients. Gràcies per la teva col·laboració!

TRANSFARÈNCIA BANCÀRIA

Pots fer una aportació econòmica mitjançant transferència al número de compte:

ES 23 0182 3114 3102 0153 9597

Indicant el concepte: LLUITA

TARGETA BANCÀRIA

Pots fer una aportació econòmica mitjançant targeta bancària omplint el següent formulari:

Formulari donació


#ÉSLANOSTRALLUITA, també a les xarxes socials

Perquè volem que la nostra lluita arribi a tothom, llancem el hashtag #éslanostralluita a les xarxes socials. Ajuda'ns a difondre el projecte!

 • Compartir a Facebook
 • Compartir a Twitter