La responsable de Qualitat i Seguretat del Pacient del Consorci Sanitari de l'Anoia, Alejandra Sánchez Ochoa, ha estat nomenada com a nova vocal de la junta directiva de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial

Alejandra Sánchez Ochoa ha estat nomenada com a nova vocal de la junta directiva de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial (SCQA). La seva trajectòria com a responsable de Qualitat i Seguretat del Pacient al Consorci Sanitari de l'Anoia (CSA) espera ser un valuós actiu per a la SCQA, que té com a missió promoure l'intercanvi d'experiències i coneixements entre els seus membres i influir positivament en el sector sanitari i sociosanitari per a la millora contínua de la qualitat assistencial i la seguretat dels pacients, així com fomentar l'excel·lència en l'atenció i gestió sanitària.

A més, Igualada serà la seu de la propera Jornada de la SCQA, que se celebrarà a l'Ateneu Igualadí durant la primera setmana de juny de 2025. Un espai de reflexió i de propostes innovadores que posarà el focus en els resultats de salut, benefici dels pacients i la millora del sistema sanitari.