Una enquesta, a l’Hospital Universitari d’Igualada, valora la senyalització dels seus espais

Concretament, 703 persones han participat en una enquesta que el centre hospitalari va posar en marxa en passat mes de maig y que en un període de 7 dies ha recollit diferents opinions sobre si els usuaris es desenvolupen bé per arribar als llocs on té una cita o visita.

El 91 % dels enquestats no era la primera vegada que venia a l'Hospital i més del 60% ja sabia on havia de dirigir-se.

El 68 % ha vingut sol, mentre que el 32 % ha necessitat d'acompanyament. Recordem que fins ara es recomana, si no és per necessitat física del pacient, que les persones no vinguin acompanyades.

Tot i havent visitat abans el centre, només un 16% es guia per la cartelleria, mentre que un 95% prefereix preguntar al personal; un 26% utilitza altres vies com preguntar a altres usuaris.

Un 88% reconeix que ha trobat fàcilment el lloc on havia d'anar i un 72% considera que no cal millorar la senyalització. Tant la ubicació com la quantitat i claredat de la senyalització, ha rebut una valoració de 4 sobre 5 com a bona.

L'opinió dels usuaris compte

El Consorci Sanitari de l'Anoia es proposa anar incorporant alguns canvis i ampliacions estructurals i millora d'alguns espais. És per això que treballa per captar l'opinió dels seus usuaris perquè pugui opinar i dir com voldria que fossin o estiguessin senyalitzats alguns dels espais que utilitza.