La infermera Paula Nadal publica “Salem”, la primera novel·la de la trilogia “Los orígenes de Clara”

Paula Nadal davant al porta d'Urgències de l'Hospital d'Igualada ensenya la seva novel·la "Salem"

La infermera Paula Nadal publica la novel·la Salem, el primer volum de la trilogia Los orígenes de Clara, publicada per l'editorial Círculo Rojo. Amb aquesta novel·la, Nadal ens endinsa a la vida de la Clara, una jove de 21 anys que, després de traslladar-se a Salem (Massachussets) amb la seva mare, descobreix la seva verdadera identitat com a bruixa. La protagonista haurà d'aprendre a conviure amb aquesta nova realitat, esquivant els obstacles i preservant el secret de la bruixeria.

L'obra, que l'autora va començar a escriure el març de 2020 en el seu confinament per Covid-19, és a la venta des del dia 1 de desembre i es pot adquirir a través de la pàgina web http://www.losorigenesdeclara.com, o bé a plataformes com Amazon, Casa del Libro, o FNAC. Properament, també estarà disponible a algunes llibreries d'Igualada. A més, al compte d'Instagram @losorigenesdeclara els lectors poden seguir la història, un cop llegit el llibre, i interactuar amb l'autora.

Paula Nadal (Sant Quintí de Mediona, 1997) és infermera del Servei d'Urgències de l'Hospital Universitari d'Igualada. Apassionada de la lectura i l'escriptura, ha canalitzat la seva necessitat d'expressar-se a través de les paraules, escrivint des de ben petita tant per a ella mateixa com per a concursos i premis literaris. La seva fascinació pel passat històric de la bruixeria, així com per la cultura nord-americana l'han portat a la creació de la seva segona novel·la, Salem.


Sinopsis:

Clara es una joven de 21 años con las ideas muy claras. Estudia en la universidad y tiene muy claro qué quiere en la vida, pero todo da un giro inesperado cuando debe mudarse a Salem (Massachussets) con su madre. Todo lo que cree que sabe sobre su vida y su pasado se tambalea cuando empiezan a sucederse acontecimientos que parecen amenazar su vida, hasta descubrir su verdadera identidad como bruja. Clara deberá aprender a lidiar con su nueva realidad sorteando los obstáculos que el destino tiene preparados para ella. ¿Qué es la sombra que no deja de acecharla? ¿Siguen existiendo los cazadores de brujas? ¿Quién es H. Williams? Estos y cientos de interrogantes más son los que deberá resolver para descubrir qué está sucediendo en Salem, cuáles son sus orígenes y conseguir que la brujería siga siendo un secreto.

Una vez terminado el libro puedes seguir su historia en la cuenta de Instagram @losorigenesdeclara.