El CAP Igualada Nord organitza una sessió d’estiraments musculars a l’aire lliure amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física

El proper divendres dia 8 d'abril el CAP Igualada Nord oferirà una sessió d'estiraments musculars a l'aire lliure, amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física, que se celebra aquest 6 d'abril. La sessió es farà a les 14h al parc que hi ha davant del CAP, al carrer de Bèlgica, número 4, i anirà a càrrec de la fisioterapeuta del Consorci Sanitari de l'Anoia, Anna Rica.

Aquesta activitat, completament gratuïta, està dirigida a tots els professionals del Consorci Sanitari de l'Anoia i oberta a la ciutadania. Es poden fer les inscripcions a través del formulari a https://bit.ly/estiraments.

La importància de fer activitat física

Fer activitat física regularment aporta benestar físic i emocional a la vegada que ajuda a prevenir malalties com la diabetis, la hipertensió,  el sobrepès i l'obesitat, els infarts del cor, les demències i alguns tipus de càncer.  Segons l'OMS cada any es podrien evitar entre quatre i cinc milions de morts al món si totes les persones es mantinguessin més actives físicament.