L’equip del CAP Igualada Nord presenta el projecte de millora de la comunicació amb l’usuari a les Jornades de l’Associació d’Administratius de la Salut

Un equip de professionals del CAP Igualada Nord ha assistit els dies 10 i 11 de juny a les XIV Jornades de l'Associació d'Administratius de la Salut, celebrades a Talavera de la Reina (Toledo). Sota el lema "Visibles, valuosos/es i necessaris/es" les Jornades han servit per destacar la importància de l'Administratiu Sanitari a la societat, tenint en compte la visibilitat, el valor i la necessitat que suposa cada una de les accions que aquests professionals duen a terme en l'àmbit sanitari.

En el marc d'aquest esdeveniment, les professionals del CAP Igualada Nord, Lola Calvache, Marta Enrich i Raquel Garcia, van presentar el projecte de millora de la comunicació amb l'usuari que s'està implantant al centre. Un treball elaborat per un equip multidisciplinari d'administratives i tècniques en cures d'infermeria, que posa l'accent en la comunicació, tant verbal com no verbal, de cara als pacients i familiars. Com ens dirigim a l'usuari? Com ens mostrem a nivell estètic i visual? Tots els detalls compten, des del to, el tracte, les expressions que utilitzem i, fins i tot, la indumentària o l'ordre en el lloc de treball, per oferir la millor atenció de l'equip administratiu, segons detallen al treball.

Dia Mundial de l'Administratiu/va Sanitari, 11 de juny

Un any després d'haver impulsat la creació del Dia Mundial de l'Administratiu/va Sanitari, i coincidint amb la celebració de les jornades, el CAP Igualada Nord ha obtingut a Talavera de la Reina el suport i la complicitat de l'Asociación de Administrativos de la Salud i dels professionals del sector per consolidar-lo. Un pas més per aconseguir que aquest dia sigui reconegut oficialment.