El CAP Igualada Nord dona les claus per actuar davant els principals motius de malaltia en infants en un taller per a famílies

El CAP Igualada Nord donarà les claus per actuar davant els principals motius de malaltia en infants en el tercer taller per a famílies, organitzat per l'equip d'infermeria pediàtrica del centre. El taller tindrà lloc el dilluns dia 26 de setembre a les 18h al Centre Cívic Nord d'Igualada, és gratuït i cal inscriure-s'hi prèviament al 93 804 50 92 o bé a través de la web https://centrecivicnord.miram.cloud/.

L'activitat servirà per orientar a les famílies per actuar amb tranquil·litat i coneixement davant les malalties més habituals que poden patir els nens i nenes: febre, tos, mocs gastroenteritis i/o processos vírics comuns.

El CAP Igualada Nord ha impulsat un espai comunitari d'educació per a les famílies, on mensualment ofereix tallers i xerrades amb l'objectiu d'empoderar els pares i mares en la criança dels fills. Les famílies poden transmetre a l'equip de pediatria del CAP els seus interessos i suggeriments per a properes activitats a través del Facebook o Twitter @CAPNordIgd.