El concessionari Remm Guitart d’Igualada celebra el 50è aniversari amb una trobada de clàssics Renault i una rifa solidària amb l’Hospital de Dia Oncològic

A la imatge de la presentació, d’esquerra a dreta: Miquel Vives, regidor de Sostenibilitat i Mobilitat de l’Ajuntament d’Igualada; Laura Llucià, presidenta d’Igualada Comerç; Ferran Garcia, gerent del Consorci Sanitari de l’Anoia; Josep Navarro, responsa

El concessionari Renault Remm Guitart celebra el 50è aniversari de les seves instal·lacions a Igualada. Mig segle d'història a la ciutat que volen commemorar fent una mirada enrere, organitzant una trobada de clàssics de Renault. La concentració de cotxes clàssics tindrà lloc el diumenge dia 2 d'octubre davant les seves instal·lacions, a l' Avinguda del Mestre Montaner, 71. Les inscripcions per participar-hi es poden fer a través de la web o bé el mateix dia de la trobada.

I alhora que es reviurà el passat, també es vol mirar al present i al futur: tots els assistents tindran l'oportunitat de conèixer i provar els últims models Renault i Dacia, en especial, el nou Megane 100% elèctric, vehicle revolucionari, que marcarà el camí per a la mobilitat del futur.

Aquesta trobada vol ser, a més, una festa per a tota la ciutat. Per això, es fa una crida a la ciutadania a venir a gaudir dels clàssics el matí de diumenge. L'exposició de cotxes serà de 9h a 11h i, d'11h a 12:30h, faran una ruta per la comarca. A les 12:30h es farà l'entrega de premis.

Una rifa solidària amb l'Hospital de Dia Oncològic d'Igualada

En el marc de la celebració, Remm Guitart Igualada ha impulsat una rifa solidària. Entre totes les persones que comprin butlletes per la rifa, que es vendran al preu d'1 euro, es sortejarà un patinet elèctric. Tots els beneficis de la rifa es donaran al Consorci Sanitari de l'Anoia per finançar la reforma de l'Hospital de Dia Oncològic d'Igualada. A més, l'Hospital Universitari d'Igualada tindrà una carpa informativa durant la festa, per acostar el projecte de reforma a la ciutadania i fer venda dels tubulars solidaris de la campanya "La seva lluita és la nostra lluita. Entre tots millorem l'Hospital de Dia Oncològic".