L’Onada d’agraïments dels Geganters de Sant Celoni arriba a l’Hospital Universitari d’Igualada

El gegantó Mau de la Colla de Geganters de Sant Celoni vol donar gràcies al personal sanitari i de suport per tota la seva implicació habitual i, especialment, durant la pandèmia de la COVID-19. Ho fa mitjançant el projecte Onada d'agraïments, que recorrerà més de 1.800 km aturant-se en més d'una quarantena d'hospitals de totes les regions sanitàries del Principat de Catalunya. El proper dissabte dia 1 d'octubre a les 10:30 h l'onada arriba a l'Hospital Universitari d'Igualada i, és per això, que us animem a tots i totes a venir i participar en aquest acte d'agraïment.

Representants de l'equip directiu del Consorci Sanitari de l'Anoia rebran el gegantó i li donaran la benvinguda a Igualada, així com l'agraïment per la iniciativa. Tot seguit, els voluntaris del projecte faran la lectura d'un manifest.

El gegantó Mau forma part de la Colla de Geganters de Sant Celoni des de l'any 1996, pesa 28kg. i habitualment va vestit de geganter de la Colla. En aquesta ocasió, s'ha mudat amb una bata blanca de sanitari.