El Consorci Sanitari de l’Anoia organitza una conferència sobre prevenció del càncer de mama amb l’especialista en Medicina Preventiva, Carmen Vidal

Amb motiu del Dia Internacional de la lluita contra el càncer de mama (19 d'octubre), el Consorci Sanitari de l'Anoia organitza la conferència "Prevenció del càncer de mama" a càrrec de la Dra. Carmen Vidal, metge especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública i cap de la Unitat de Cribratges de Càncer de l'Institut Català d'Oncologia. La conferència tindrà lloc el mateix dia 19 d'octubre al Centre Cívic Nord d'Igualada (c/Sant Martí de Tous, 6) a les 19h.

En aquesta ponència, la Dra. Vidal explicarà les diferents mesures que poden ajudar a prevenir el càncer de mama i les seves conseqüències més indesitjables, com evitar l'exposició a determinats factors de risc, el que ens permetria reduir les possibilitats de desenvolupar-lo, o bé participar en els programes de cribratge, fent mamografies que permetin detectar-lo precoçment. La detecció del càncer de mama en estadis inicials ajuda a fer que el tractament sigui menys agressiu i limita la probabilitat de morir per la malaltia.

Durant la conferència un grup de voluntariat farà venda solidària per recaptar fons per a l'àrea oncològica de l'Hospital Universitari d'Igualada.