Salut fa una crida a vacunar-se en la campanya oberta contra la grip i la COVID-19 a Igualada

La campanya de vacunació antigripal i de nova dosi de reforç contra la Covid compta a Igualada amb un equip ampli per fer arribar el vaccí a la ciutadania major de 60 anys. El departament de Salut que empeny la campanya amb el lema "Aquesta tardor, a Igualada protegeix-te el doble", té dos equips desplegats en cinc punts de vacunació al municipi i el suport de l'Ajuntament en la cessió d'espais i la difusió de la campanya a la ciutadania.

L'Equip d'Atenció Primària Igualada Urbà (de l'Institut Català de la Salut) i el CAP Igualada Nord (del Consorci Sanitari de l'Anoia) mantenen el punt de vacunació de l'Escorxador i amplien en quatre espais més els punts on els veïns i les veïnes d'Igualada majors de 60 anys poden vacunar-se, gràcies a la cessió municipal de dos casals i dos centres cívics.

PUNTS DE VACUNACIÓ ANTIGRIPAL

Espai Escorxador

De dimarts a dijous

Del 17 d'octubre al 17 de novembre

De 9h a 13h30 i de 15h a 19h

Casal Cívic del Passeig

17 i 24 d'octubre

7 i 14 de novembre

De 9h a 13h30

Casal Cívic Montserrat

Divendres

21 i 28 d'octubre

4 i 11 de novembre

De 9h a 13h30

Centre Cívic Fàtima

21 d'octubre i 4 de novembre

De 9 a 13h30

Centre Cívic Nord

28 d'octubre i 11 de novembre

De 9 a 13h30

El departament de Salut  insisteix en la importància que es vacunin contra la grip i amb la dosi de record de la vacuna contra la COVID-19 col·lectius considerats de risc i que inclou:

  • persones de 60 anys o més;
  • persones que pateixen alguna malaltia crònica;
  • dones embarassades;
  • infants entre els 6 mesos i 2 anys que tinguin antecedents de prematuritat;
  • personal d'un centre sanitari o sociosanitari;
  • convivents d'una persona amb una condició de salut considerada de risc.

A més d'aquests col·lectius es recomana la vacunació contra la grip en persones institucionalitzades o que treballen en centres d'internament, així com també personal docent, forces i cossos de seguretat, bombers, serveis d'emergències, etc.

Per demanar cita i vacunar-te contra la grip, cal fer-ho a La Meva Salut, citasalut.gencat.cat o al centre d'atenció primària (CAP) de referència.