La Confraria de la Vinyala lliura la vinyala agraïda al Consorci Sanitari de l’Anoia

El passat dijous 20 d'octubre la Confraria de la Vinyala va celebrar la Vinyalada, un sopar en el que els cargols comparteixen protagonisme amb l'atorgament de la vinyala agraïda, a aquelles persones o grup de persones que d'una manera o altre han destacat o destaquen per la seva feina, implicació en algun projecte, contribució en alguna bona causa, etc.

En aquesta ocasió la confraria va atorgar la vinyala agraïda a:  el Consorci Sanitari de l'Anoia per l'actuació extraordinària davant la pandèmia de la Covid-19 i en especial pel compromís de tots els professionals de l'hospital d'Igualada en particular i a tots els integrants de la família sanitària en general. Metges, infermers i infermeres, zeladors, personal de neteja, administratius ... El president de la Confraria, Marià Miquel va tenir unes paraules emotives d'agraïment per la feina ingent que van dur a terme tots els professionals del CSA durant la Covid-19. Al sopar es va comptar amb la representació de Jordi Monedero, director assistencial i Tijana Postic, directora d'infermeria que van mostrar el més sincer agraïment pel reconeixement i van rebre de les mans del president el guardó de la vinyala agraïda.

La Vinyalada, que va comptar amb la participació de prop de 150 persones, va tenir lloc el 20 d'octubre a Scorpia a Òdena, restaurant guanyador de la recepta de cargols en el concurs del jurat de la Fira de la Vinyala.