El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona distingeix Dolors Arnau i Anna Vidal, de l’Hospital Universitari d’Igualada, amb els Premis a l’Excel·lència Professional

Imatge, d’esquerra a dreta: Anna Vidal Basalo i Dolors Arnau Fernández.

El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) distingeix a dues professionals de l'Hospital Universitari d'Igualada - Consorci Sanitari de l'Anoia amb els Premis a l'Excel·lència Professional 2022. Es tracta de la Dra. Dolors Arnau Fernández, del servei de Medicina Interna de l'Hospital Universitari d'Igualada en la categoria d'atenció hospitalària, i la Dra. Anna Vidal Basalo, del servei de Geriatria / Unitat de Cures Pal·liatives, en la categoria d'altres àmbits assistencials. L'acte de lliurament dels Premis ha tingut lloc aquest dilluns dia 28 de novembre a l'Auditori Axa, a Barcelona.

Els Premis a l'Excel·lència Professional són el reconeixement que el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona fa cada any a 42 professionals de diferents àmbits assistencials que han destacat durant l'any per la seva excel·lència, pel seu recorregut professional, honestedat, compromís, altruisme i integritat. Es donen des de 2004 i s'atorguen en el àmbits de la medicina hospitalària, l'atenció primària, la salut pública i mental, l'atenció sociosanitària, la recerca biomèdica, l'educació mèdica i les humanitats mèdiques. Es premien també 4 equips assistencials multidisciplinaris que han destacat durant l'any per la seva tasca professional i treball en equip.