El CAP Igualada Nord farà un taller de fisioteràpia respiratòria per a famílies, orientat a la gestió dels mocs dels infants

El CAP Igualada Nord farà un taller de fisioteràpia respiratòria per a famílies, amb l'objectiu d'ajudar a pares i mares a gestionar els mocs dels infants i prevenir complicacions. El taller anirà a càrrec de Ramon Sureda, fisioterapeuta del CAP Igualada Nord. Tindrà lloc el dilluns dia 19 de desembre al Centre Cívic Nord d'Igualada a les 18h. El taller és gratuït però té les places limitades, per això cal fer la inscripció a través del telèfon 93 804 90 52 o bé de la web https://centrecivicnord.miram.cloud/.

L'equip de pediatria del CAP Igualada Nord va impulsar el passat mes de maig un espai comunitari d'educació per a les famílies, on mensualment ofereix tallers i xerrades amb l'objectiu d'empoderar els pares i mares en la criança dels fills. Les famílies poden transmetre a l'equip de pediatria del CAP els seus interessos i suggeriments per a properes activitats a través del Facebook o Twitter @CAPNordIgd.