L’Hospital Universitari d’Igualada acull una exposició de l’associació APROP d’Igualada i la ONG INDEPO de Bolívia

L'Hospital Universitari d'Igualada acull l'exposició "Oliveres i seguretat alimentària nutricional sostenible" de l'associació APROP d'Igualada i la ONG INDEPO de Cochabamba (Bolívia). L'exposició es podrà visitar del 6 al 19 de novembre al vestíbul de l'hospital igualadí (Avinguda Catalunya, 11).

La mostra fotogràfica ens acosta al projecte de cooperació basat en el conreu de l'olivera que l'associació APROP d'Igualada i l'ONG INDEPO van iniciar el 2010 al municipi de Pasorapa, afectat per una sequera persistent, amb l'objectiu d'assegurar el futur dels habitants més joves. En els últims 10 anys, el projecte ha tingut un gran èxit: s'han plantat més de 12.000 oliveres, construït un centre de capacitació i comprat un trull per produir oli d'oliva.

Aquesta iniciativa ha suposat una gran oportunitat per a les famílies de Pasorapa, ja que ha proporcionat una font d'ingressos estable i ha millorat la qualitat de vida de la població.

Concert solidari

Aquest dissabte 18 de novembre se celebra al Centre Cívic Nord d’Igualada un concert solidari, a càrrec de Víctor Murga Trio, en benefici de l’associació Aprop.