El Consorci Sanitari de l’Anoia obsequia als infants que han participat al Concurs de dibuix infantil en el marc de la campanya de vacunació antigripal

El Consorci Sanitari de l'Anoia ha celebrat el lliurament dels premis del 10è Concurs de dibuix infantil en el marc de la campanya de vacunació antigripal 2023-2024. Amb la participació entusiasta de més d'una vintena de nens i nenes familiars dels professionals de la institució, el concurs va donar lloc a la creació de dissenys originals i creatius per a la xapa de la campanya, que es dona a tots els professionals un cop s'han vacunat.

La guanyadora va ser Gal·la Martí Bausili, que va ser premiada amb un Playmobil cedit per l'associació Click i Clack. Tots els altres participants també van rebre diferents obsequis. Agrair a la Farmàcia Adzet d'Igualada la seva col·laboració, enguany amb el regal d'un raspall i una pasta de dents pels nens i nenes, al Grup Immobiliari Serra per l’obsequi d’una torreta orgànica de petúnies i a Cal Perico Merceria Vidal pels mitjons. 

L'esdeveniment, que va tenir lloc el 4 de gener, es va acompanyar amb un berenar i un espectacle de màgia a càrrec de Biel Rossell.