IGUALADA S’OMPLE D’ACTIVITATS EN EL MARC DEL DIA MUNDIAL DE L’ACTIVITAT FÍSICA

Cada any el dia 6 d'abril es celebra el Dia Mundial de l'Activitat Física, amb motiu d'aquesta commemoració des del Departament de Sanitat i Salut Pública d'Igualada, el CAP Igualada Nord del Consorci Sanitari de l'Anoia (CSA), l'Equip d'Atenció Primària Igualada Urbà de l'ICS Catalunya Central i l'Agència de Salut Pública de Catalunya s'han impulsat un seguit d'activitats obertes a tothom que busquen fomentar l'exercici i un estil de vida saludable. Aquestes activitats es realitzaran durant tot el mes d'abril.

En total quest any el programa d'activitats ofereix més d'una trentena de propostes moltes de les quals compten amb el suport d'entitats i associacions que han organitzat sortides amb bicicleta, marxes, tallers de ball, patinatge o alimentació saludable per a esportistes, caminades i tallers.

Les activitats promouen l'activitat física per a totes les edats amb la voluntat d'evitar el sedentarisme, una pràctica nociva que cada vegada és més habitual, i potenciar l'activitat física com a eina per millorar la qualitat de vida. D'entre les activitats en destaquen diverses caminades, tallers d'activitats, entrenaments i xerrades, que es duran a terme a diferents espais i equipaments de la ciutat d'Igualada amb la col·laboració d'entitats, associacions de malalts, clubs esportius, centres de salut, entre d'altres.

Les activitats són obertes a tota la ciutadania i, en alguns casos, requereixen d'inscripció prèvia podeu consultar-les totes al web i a les xarxes de l'ajuntament. També podeu consultar el programa complet AQUÍ.