El vestíbul de l'Hospital Universitari d'Igualada es converteix en un espai ple de llibres, roses i música amb motiu de la Diada de Sant Jordi 2024

El vestíbul de l'Hospital Universitari d'Igualada s'ha convertit durant dos dies en un espai ple de llibres, música i roses amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Una iniciativa que ha demostrat un cop més el compromís del centre per humanitzar els espais hospitalaris i oferir un ambient càlid i acollidor.

El dia 22 d’abril va tenir lloc la presentació dels contes guanyadors del concurs literari de la 1a Edició dels Premis Drac CSA, a càrrec de l'escriptor i filòleg Joan Pinyol. El conte "Mi abuelo es un gato naranja" de María Suárez va ser guardonat amb el primer premi, mentre que "L'àvia és la canya" d'Alexis Andreu va quedar en segon lloc. 

Durant el matí del dia 23 d’abril, aquests contes es van vendre al vestíbul per recaptar fons per a la millora de la ludoteca de l'Àrea Maternoinfantil de l'Hospital Universitari d'Igualada. Els nens i nenes de l'Hospital de Dia Infantojuvenil del Centre de Salut Mental i Addiccions del Consorci Sanitari de l’Anoia van confeccionar roses que van repartir pels diferents espais de l'hospital. A més, el programa d'actuacions musicals #ElCSAsona també es va sumar a la Diada de Sant Jordi amb un programa d'actuacions musicals a càrrec de professionals del CSA i músics i artistes externs. Gràcies a Josep Checa, Alfons Mula, Ramon Campos i Laura Rojas per omplir el vestíbul de música i bon ambient.

La Fundació Privada Àuria també va col·laborar a la Diada amb decoracions de Sant Jordi, i el voluntariat de l’Associació Contra el Càncer de Barcelona va repartir roses entre els pacients.