El Cap d'Àmbit d'Atenció Intermèdia i Geriatria de l'Hospital Universitari d'Igualada, Andrés Gamboa, ha participat com a ponent en la XXIV Jornada de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial (SCQA)

La XXIV Jornada de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial (SCQA), celebrada sota el lema 'Abordatge integrat de la persona: Posem el focus en les transicions assistencials', ha tingut lloc a l'Auditori Palau de Congressos de Girona els dies 5 i 6 de juny. Una Jornada que ha reunit professionals sanitaris de diversos àmbits amb l'objectiu de compartir experiències i coneixements sobre l'atenció integral a les persones en les diferents fases del seu recorregut assistencial.

El doctor Andrés Gamboa, Cap d'Àmbit d'Atenció Intermèdia i Geriatria de l'Hospital Universitari d'Igualada i Coordinador del Servei de Valoració de Dependència i Persones amb Discapacitat (CAD) de l'Anoia i del Garraf, ha participat com a ponent responent a la pregunta "Avaluació social i sanitària integrada. És possible?", on ha presentat el model MADiT (Model d'Assignació Diagnòstic i Terapèutic), un model d'atenció multinivell i interdisciplinari.

La Jornada ha demostrat la importància de l'atenció integral a les persones en el sistema sanitari actual. Models com el MADiT, que posen el focus en les transicions assistencials i en la coordinació entre els diferents professionals, són clau per garantir una atenció de qualitat.

Igualada serà la seu de la propera Jornada de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial, que tindrà lloc l'any vinent a l'Ateneu Igualadí, tal com va anunciar ahir Ignasi Riera, Gerent del Consorci Sanitari de l'Anoia, qui també ha assistit a la Jornada juntament amb Alejandra Sánchez, Responsable de Qualitat i Seguretat del Pacient del CSA.