La solidaritat té premi! Sortegem un vol en globus entre totes les persones que facin un donatiu entre els dies 23 i 30 de juny, per un import igual o superior a 10 euros, a la campanya de mecenatge per reformar l'Hospital de Dia Oncològic d'Igualada. El vol tindrà lloc el diumenge dia 10 de juliol de 2022, en el marc de l'European Balloon Festival d'Igualada, un dels esdeveniments més espectaculars que viu la ciutat.

Participant-hi contribuïu a fer realitat el projecte de reforma de l'Hospital de Dia Oncològic d'Igualada, un equipament on prop de 250 malalts de càncer hi fan tractaments de quimioteràpia anualment. Amb aquesta reforma, convertirem l'Hospital de Dia Oncològic en un espai més còmode i acollidor, amb més intimitat per a pacients i familiars, i amb un equipament mèdic totalment renovat. Podeu conèixer tots els detalls del projecte a la web www.eslanostralluita.cat

Com hi podeu participar? És molt senzill:

 • Entreu a la web www.eslanostralluita.cat 
 • Ompliu el formulari de donació amb les vostres dades. És important que siguin correctes, perquè seran les que farem servir per contactar amb el guanyador/a.
 • Per entrar al sorteig cal fer un donatiu d'un import igual o superior a 10 euros, entre els dies 23 i 30 de juny.
 • El dia 5 de juliol es farà el sorteig i l'Hospital Universitari d'Igualada es posarà en contacte amb la persona guanyadora.

Molta sort i gràcies per la vostra solidaritat!

Bases

 1. Només es tindran en compte per participar al sorteig els donatius fets a través de la web www.eslanostralluita.cat, entre els dies 23 i 30 de juny, i que siguin d'un import igual o superior a 10 euros.
 2. Entraran en el sorteig totes aquelles donacions que s'hagin efectuat correctament, és a dir, que s'hagi tramès tant el formulari com el pagament.
 3. El dia 5 de juny es farà el sorteig i es contactarà amb el guanyador/a a través de les dades que hagi facilitat al formulari de donacions. Si durant el transcurs del dia 5 no s'ha pogut contactar amb el guanyador/a, el dia 6 es procedirà a repetir el sorteig.
 4. El premiat/a haurà de recollir el premi presencialment a l'Hospital Universitari d'Igualada durant la setmana del 5 al 8 de juliol.
 5. El vol es durà a terme el diumenge dia 10 de juliol en el marc de l'European Balloon Festival d'Igualada i no es podrà canviar. Si el guanyador no hi pot assistir, pot cedir el vol a la persona a qui designi.

Política de privacitat

Responsable del tractament de dades

 • Identitat: Consorci Sanitari de l'Anoia
 • Adreça postal: Av. Catalunya, 11 08700 - Igualada (Barcelona)
 • Telèfon: 938075500
 • Delegat de protecció de dades en l'àmbit de salut:

Finalitat

El Consorci Sanitari de l'Anoia (en endavant CSA) tracta la informació facilitada per les persones interessades en els nostres serveis, amb la finalitat de gestionar la seva participació i posar-nos en contacte amb vostè en el cas que resulti guanyador.

Legitimació

El consentiment de l'interessat, d'acord amb l'article 6.1.a del Reglament General de Protecció de Dades.

Destinataris

El CSA no cedeix dades a tercers, a excepció que la cessió es basi en una obligació legal.

Drets

 • Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si el CSA tracta dades personals que la concerneixin.
 • Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser recollides.
 • En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades.
 • En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. El CSA deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Procedència

Totes les dades es recullen directament del lloc web i sempre després que l'interessat les faciliti a través dels formularis habilitats per aquest ús, mai s'adquireixen per cap altre mitjà, a excepció de les dades de navegació que s'obtenen a través de cookies d'acord a la política establerta a la pàgina de cookies