El Consorci Sanitari de l'Anoia disposa d'un servei d'Urgències a l'edifici de l'Hospital les 24 hores del dia.

En arribar, adreceu-vos al taulell administratiu.

Sempre que sigui possible, porteu els informes mèdics i la medicació que preneu. Un professional sanitari valorarà l'abast de la urgència i sereu atesos per ordre de gravetat, no d'arribada.

Si és possible, no vingueu amb joies ni objectes de valor personal, o bé traieu-vos-les i tingueu la màxima cura d'elles. Haureu de guardar-vos també en cas que porteu altres objectes com: audiòfons, ulleres, lents de contacte, etc. El centre no es fa responsable de la seva pèrdua.

Per contactar amb el servei d'urgències, truqueu al 938 075 577

Cal portar:

  • Servei Català de la Salut: targeta sanitària.
  • Mútues de salut: tarja de la mútua.
  • Accidents laborals: volant d'accident laboral de l'empresa.
  • Accidents esportius: comunicat d'accident esportiu i fitxa federativa.
  • Accidents de trànsit: assegurança del vehicle i comunicat d'accident amistós.
  • Beneficiaris d'altres comunitats autònomes: targeta de filiació al Sistema Nacional de Salud.

En el cas de no portar-ne cap, haurem de cobrar-vos el servei.

Recomanacions

Recomanem que, excepte en cas d'emergències, abans d'acudir a urgències de l'Hospital, consulteu al vostre centre d'atenció primària.

Sempre podeu trucar al telèfon 061 CatSalut Respon, on metges i infermeres donen consells de salut i assessoren sobre què cal fer en cada situació. Si cal, envien el metge a domicili o una ambulància. En cas d'emergència telefoneu al 112.

Si veniu amb cotxe, podeu acostar-vos fins a l'entrada del servei, però tan bon punt s'hagi fet el trasllat, l'haureu de retirar per deixar pas a altres urgències. Hi ha l'aparcament públic de SIMA del qual disposareu d'una hora d'aparcament gratuït si acudiu a l'Hospital. En marxar, heu de demanar el justificant al taulell administratiu.