Per a la programació de visites i/o proves complementàries.

Durant l'episodi COVID-19 hem hagut d'adaptar la normativa d'acompanyants. Cal consultar aquest document. (pdf)

Beneficiaris del Servei Català de la Salut i d'altres comunitats autònomes del Servei Nacional de Salut

Per a primeres visites/proves, és necessari que des d'Atenció Primària (metge de capçalera) o des del Servei d'Urgències, remetin a l'Hospital el full de sol·licitud de derivació.

En cast de pertànyer a una altra comunitat autònoma, cal presentar el número de filiació del Sistema Nacional de Salut i identificar la comunitat autònoma d'origen.

Socis de mútues i entitats asseguradores

Heu de trucar a la vostra mútua o entitat asseguradora per saber si està concertada al nostre centre i si necessiteu autorització prèvia.

Privats

Per informar-vos i concretar hora de visita/prova, podeu trucar al Tel. 938 075 616

  • Dilluns i dijous de 8 a 15 h
  • Dimarts i dijous de 8 a 14 h i de 15 a 18 h
  • Divendres de 8 a 14 h

 Recordeu

  • Presentar la Targeta Sanitària Individual. Aquesta targeta us acredita com a usuari de l'atenció pública a Catalunya i l'haureu de portar sempre que vingueu al centre.
  • Portar el full de citació.
  • Portar informes i proves complementàries (anàlisis, radiografies, etc) que pugui ser d'utilitat per al metge en la vostra visita.
  • En cas que no us pugueu presentar a la visita i/o prova, comuniqueu-nos-ho el més aviat possible al Telèfon 938 07 55 55 / Tel. Ginecologia 938 075 588 o via SMS

Puc venir si no tinc targeta sanitària?

Tothom té dret a una assistència sanitària. A urgències s'hi pot anar fins i tot sense documentació, però posteriorment, caldrà presentar la targeta sanitària individual per evitar la facturació del servei a càrrec de l'usuari.

Més informació sobre la targeta sanitària